Anne olmaya hazırlanan oyuncu Fahriye Evcen, doğuma kadar yaşanacak süreçte kati surette uyulmasını istediği bir dizi kural koydu.

EVİN DÜZENİNİ DEĞİŞTİRDİ

Üç aylık hamile olan Fahriye Evcen, çocuk doğana kadar birtakım kurallar koydu. Oyuncu, ilk olarak eşi Burak Özçivit'le oturdukları Acarkent'te villanın tamamını boyama ve evin düzenini değiştirme kararı aldı. Artan koku hassasiyeti nedeniyle hamileliği zor geçen Fahriye Evcen, bir yandan anne-bebek kitapları okumaya başladı.

ÖZEL YEMEKLER YİYECEK

Evcen, bebeğini kucağına alana kadar ise dışarıdan yemek yemeyecek ve özel olarak hazırlanan sağlıklı yiyecekleri tüketecek. Evcen, evde parfüm ve kolonyayı da yasakladı.Doğumdan sonra koyacağı kurallar ise merak konusu oldu. Nazardan korktukları için görüntü vermeyen çiftin, bebeklerinin cinsiyeti belli olduktan sonra açıklama yapağı biliniyor.

NE ZAMAN EVLENDİLER?

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Sait Halim Paşa Yalısı'nda 29 Haziran 2017'de evlendiler.3yıllık bir birlikteliğin ardından nikah masasına oturan çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedarkıymıştı. Çift balayına maldivlere gitmişti.

Aşkları Çalıkuşu dizisinde başlamıştı.