Hindistan Ordusu: Yetinin Ayak İzlerini Bulduk, Bu da Kanıtı

Hint ordusu, kocaayak olarak da bilinen 'Yeti'nin ayak izlerini bulduklarını iddia etti. Sosyal medya ise koskoca ordunun efsanevi bir yaratığa inanmasını tiye aldı.

Hindistan Ordusu: Yetinin Ayak İzlerini Bulduk, Bu da Kanıtı

Kocaayak ya da diğer adıyla yeti, Himalayalar’da yaşadığına inanılan ve geçmişte yalnızca Hindistan’daki Makalu-Barun Ulusal Parkı’nda görüldüğü iddia edilen primat benzeri devasa bir yaratıktır. Peki biz bu açıklamayı yapma gereksinimi neden duyduk? Çünkü Hint ordusu, yetinin ayak izlerini bulduğunu iddia ediyor. Evet, ordusu…

Hint ordusu, yaklaşık 6 milyon takipçisi bulunan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Himalayalar’daki Makalu üssü yakınlarında efsanevi yaratık yetiye ait olduklarını düşündükleri boyutları 81 santimetreye 38 santimetre olan bir takım ayak izleri bulduklarını duyurdu. Tweette ayrıca ayak izlerinin fotoğrafları da paylaşıldı.

Paylaşılan tweette söz konusu keşfin 9 Nisan tarihinde yapıldığı belirtilirken, ‘daha önceki raporları kontrol ettikten ve bulguların uyuştuğunu saptadıktan’ sonra bunu açıklama gereksinimi duyulduğu belirtildi. Ordunun efsanevi bir yaratığa ait ayak izlerini bulduğunu açıklaması, sosyal medyanın bir anda bu yöne dönmesine neden oldu.

Tahmin edebileceğiniz gibi Hint ordusunun yetinin ayak izlerini bulduk açıklaması, sosyal medya kullanıcıları tarafından komik ve hayal kırıklığı yaratan bir gelişme olarak karşılandı. Sosyal medya kullanıcıları, koskoca bir ülke ordusunun böyle bir açıklamada bulunmasının endişe verici olduğunu belirtirken, bazı kullanıcılar ise bunun bir şaka olabileceğini söylediler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137