Kendi Torununu Doğurdu

Genç çiftin hayalini gerçekleştirmek isteyen kayınvalide taşıyıcı anne oldu.

Kendi Torununu Doğurdu

ABD'de 17 yaşındayken rahminin bir kısmı alınan Kayla Jones ve kocası bebek sahibi olmak istiyorlardı. Kayla Jones'un kayınvalidesi Patty Resecker, genç çiftin bu hayalini gerçekleştirdi ve taşıyı anne olmayı kabul ederek, bebeği doğurdu.

TAŞIYICI ANNE OLDU

ABD'nin Arkansas eyaletinde ilginç bir olay meydana geldi. Texarkana şehrinde yaşayan 29 yaşındaki Kayla Jones, kocası Cody ile evlendikten sonra bebek sahibi olmaya karar verdi. Ancak 17 yaşında yapılan kısmi histerektomi (rahmin bir kısmının alınması), bu durumu zorlaştırıyordu. Kayınvalide Patty Resecker, genç çiftin bu hayalini gerçekleştirmek için yardımcı olmak istediğini söyledi. Ancak çift, bu çağrıyı ciddiye almadan taşıyıcı anne araştırmaya başladı. Birkaç görüşmenin ardından kayınvalide Resecker'in ciddi olduğunu anlayan çift, bu fikre sıcak bakmaya başladı. Yapılan testlerin ardından büyükannenin torununu taşıyabileceği açıklandı.

Kayla Jones, "İlk önce doktorların deli olduğumuzu düşündüğünü düşündüm, ama araştırdığımda başka büyükanneler bulduk" dedi.İlk deneme 2016 yılının kasım ayında yapıldı ancak başarısızlıkla sonuçlandıysa da 2017'nin mart ayında yapılan ikinci denemede büyükanne, torununa hamile kalabilmeyi başardı. Hamilelikten 7 ay sonra bebek sezaryenle dünyaya geldi. Bebeğe Allen Jones adı verildi.

Kaynak: en son haber

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137