Mark Zuckerberg'in Çöplerini Satarak Haftada 300 Dolar Kazanan Adam

ABD'li bir adam, her gün Mark Zuckerberg'in evinden çıkan çöpleri toplayarak haftada 300 dolar gelir elde etmeyi başarıyor.

Mark Zuckerberg'in Çöplerini Satarak Haftada 300 Dolar Kazanan Adam

ABD Hava Kuvvetleri’nden emekli olan 56 yaşındaki Jake Orta, San Francisco'da, Facebook CEO’su Mark Zuckerberg’in ünlü malikanesine yalnızca üç blok uzaklıkta yaşıyor. Hava kuvvetlerinden emekli olduktan sonra evsiz kalan Orta’nın en büyük gelir kaynağı ise Zuckerberg’in çöpleri.

Jake Orta, geçimini Zuckerberg’in malikanesinin önünde bulunan çöp konteynerinden çıkan ‘eski’ ürünler ile sağlıyor. New Tork Times tarafından aktarılan bilgiye göre çöp tenekesinin içinden çıkan tablet, kot pantolon, elektrik süpürgesi, telefon gibi ürünler sayesinde Orta, haftalık 300 dolar gelir elde etmeyi başarıyor.

Ne yazık ki işler Jake Orta için ordudan ayrıldıktan sonra yolunda gitmemiş. Hayatını vatanına adayan adam, şu anda bir devlet kurumunda yaşamını sürdürüyor. Yıllarca ABD ordusuna hizmet eden adamın şu anki yaşam enerjisini ise Mark Zuckerberg’in evinden çıkan çöpler sağlıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137