2018 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milyonlarca öğrencinin üniversiteye geçiş sınavları bugün TYT'nin gerçekleşmesi ile birlikte başladı. Adaylar ilk olarak birinci oturum olan TYT'ye katıldı. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Hatırlanacağı üzere erken seçim dolayısıyla sınavlar ertelenmişti peki YKS sonuçlarının açıklanacağı tarihte bir kayma söz konusu mu? İşte 2018 YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih.

2018 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milyonlarca öğrencinin katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın bugün birinci ayağı olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün gerçekleşti. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ikinci ayağı olan AYT ve YDT ise yarın tamamlanacak. Peki 2018 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sınavın ertelenmesi ile birlikte ÖSYM'nin takviminde kaymanın olabileceği düşünülüyordu fakat geçmiş olduğumuz günlerde ÖSYM konuyla ilgili açıklama yaparak, YKS sınav sonuçlarının açıklanma tarihi olarak önceden belirlenen 31 Temmuz 2018'de değişiklik yapılmadığını duyurmuştu. Buna göre adaylar 2018 YKS sonuçlarını 31 Temmuz 2018 tarihi itibari ile öğrenebilecekler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137