Çeşitli sağlık sorunları ve engelleri nedeniyle okula gidemeyen öğrenciler için evde eğitim uygulaması devam ediyor.

Uygulama kapsamında evde eğitim gören Mezre Ortaokulu öğrencileri Fatma ve Salih Akdemir kardeşler de bugün karnelerini almanın sevincini yaşadı.

“Yalnız Değilsin Projemiz” ile evde eğitim gören çocukların sosyal hayata ve kültürel etkinliklere katılmaları amaçlanmıştı.

GÜRTÜRK, ÇOCUKLARA KARNELERİNİ KENDİSİ VERDİ

Bu kapsamda evde eğitim uygulaması kapsamında eğitimlerini evde sürdüren Fatma ve Salih Akdemir’i evlerinde ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk çocuklara karnelerini kendisi verdi.

Evde gerçekleşen ziyarete Mezre Ortaokulu Müdürü Hayri Uğur, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Bekir Erol ile Mezre Ortaokulu öğrencileri de katıldı.

Bu güzel günde evde eğitim uygulaması gören arkadaşlarını yalnız bırakmayan Mezre Ortaokulu öğrencileri arkadaşlarının karne sevincine de ortak oldu.

“İNŞALLAH SİZLERİN MEZUNİYETLERİNİZDE DE YANINIZDA OLURUZ”

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk Fatma ve Salih Akdemir’e karnelerini ve karne hediyelerini verdikten sonra tatili iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Çocuklarla bir süre sohbet eden Müdür Gürtürk ayrıca çocukların taleplerini de not alarak en kısa süre içerisinde karşılayacağını ifade etti.

Öğrencilerden tatili tatil gibi yaşamalarını ancak kitap okumayı da ihmal etmemelerini isteyen Müdür Gürtürk, “İnşallah sizlerin mezuniyetlerinizde de yanınızda oluruz” dedi.