KPSS başvuruları bugün bitiyor!

Adaylar dikkat! Kamu Personeli Seçme Sınavı başvuru sürecinde son gün geldi. Devlet bünyesinde kadrolarda memur olmak isteyen vatandaşlar, 2020 KPSS başvuru işlemlerini bugün tamamlaması gerekiyor. Bu noktada, KPSS başvuru ücreti ödeme başta olmak üzere, birçok konu hakkındaki araştırmalar da gün içerisinde artış gösterdi. Peki, 2020 KPSS başvurusu nasıl yapılır, başvurular saat kaça kadar yapılacak? KPSS sınav ücreti ödeme nasıl ve nereye yapılır? İşte, ÖSYM AİS ile son gününde 2020 KPSS lisans başvuru ekranı...

KPSS başvuruları bugün bitiyor!

Genel Yetenek, Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri ile ÖABT ve Lisans oturumlarına katılım gösterecek adaylar, duyurulan KPSS başvuru tarihleri son güne kadar başvuru işlemlerini eksiksiz bir şekilde tamamlaması gerekiyor.

KPSS BAŞVURUSU YAP! SINAV ÜCRETİ ÖDEME NASIL VE NEREYE YAPILIR?

ÖSYM'nin duyurmuş olduğu kılavuzda ayrıca, KPSS sınav ücreti yatırma işlemlerinde de bilgi verildi. Adaylar sınava katılım gösterebilmek için başvuru ekranında KPSS sınav ücreti ödeme işlemlerinin yapılması gerekiyor. Peki, KPSS sınav ücreti ödeme nasıl ve nereye yapılır?

İşte, son gününde KPSS başvuruları hakkında merak edilenler..

KPSS başvuruları için son gün geldi! 2020 KPSS başvurusu nasıl yapılır, sınav ücreti ödeme nasıl ve nereye yapılır?

KPSS BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

KPSS başvuruları 30 Haziran itibarı ile başladı. ÖSYM tarafından yapılan duyuru şu şekilde;

2020-KPSS Lisans Sınavının Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu ile Eğitim Bilimleri oturumu 06.09.2020 tarihinde, Alan Bilgisi oturumları 12-13.09.2020 tarihlerinde, Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) oturumu ise 20.09.2020 tarihinde uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 30 Haziran - 13 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 14.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabileceklerdir.

Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2020-KPSS Lisans Kılavuzunda yer almaktadır. Adaylar, Kılavuza aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir. Sınava başvuracak adayların Kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137