KPSS'de Derece Yapan İlk 5 Kişiye Ödül Verilecek

Yanılmaz: KPSS sınavında Türkiye birincisi bu salondan niye çıkmasın. KPSS'de derece yapmış ilk beş Elazığlı adayları belediye olarak ödüllendirilecektir.

KPSS'de Derece Yapan İlk 5 Kişiye Ödül Verilecek

21 Mayıs'ta yapılacak olan KPSS'ye girecek adayların başarılarını daha da artırmak amacıyla Elazığ Belediyesi ve KPSS hazırlık kursu PEGEM Akademi kursu işbirliğiyle dört günlük ücretsiz ‘Son Tekrar’ semineri bugün start aldı.

Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminere Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ülke çapında tanınan uzman eğitmenlerin yanısıra sınava girecek birçok aday katıldı.

Seminerde konuşan KPSS hazırlık kursu PEGEM Akademi sahibi Murat Dağhan,  katkılarından dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

Düzenlenen seminere gelerek adaylara destek olan Başkan Yanılmaz ise yaptığı konuşmada: ”Aklımızın erdiği günden itibaren hep imtihandan geçiyoruz. Dünyadaki hiçbir sınav ölüm kalım değil, kendinizi strese sokmaya gerek yok. Ancak bilgili, donanımlı olmak bilmek için de Sınava daha hazırlıklı gitmek bir başkasına göre bir adım önde olmak gerekir. Bu hazırlıklar onun göstergesidir. Sizlere tavsiyem en birinci olmanın yollarını aramanızdır. KPSS'de Türkiye birincisi bu salondan niye çıkmasın. KPSS sınavında derece yapmış ilk beş Elazığlı adayları belediye olarak ödüllendirilecektir. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra PEGEM Akademi  sahibi Murat Dağhan tarafından seminere katkılarından dolayı Başkan Yanılmaz'a plaket takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 10:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137