Siyer sınavı sonuçları ne zaman 2019 TC ile sorgulama

17 Şubat’ta yapılan siyer sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu sınava giren vatandaşları gündeminde. 75 ilde düzenlenen ve 4 kategoriden yaklaşık 300 bin kişinin katılım gösterdiği siyer sınav sonuçları mart ayında açıklanacak. Peki siyer sınavı ödülleri neler?

Siyer sınavı sonuçları ne zaman 2019 TC ile sorgulama

Peygamberimiz Hz. Muhammed'in hayatını anlama, yaptıklarını idrak etme, örnek alma ve topluma yansıtmak için Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından yapılan Siyer sınavı 17 Şubat'ta 75 ilde düzenlendi. Peki siyer sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sevdalıları Vakfı tarafından 17 Şubat 2019 tarihinde saat 10.00 - 13.00 tarihleri arasında yapılan Siyer Sınavı başvuruları 3 Aralık 2018 - 3 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılmıştı.

75 ilde düzenlenen ve 4 kategoriden yaklaşık 300 bin kişinin katılım gösterdiği sınavın sonuçları //s.siyersinavi.com adresinden T.C. kimlik numarası veya 11 haneli telefon numarasından sorgulanabiliyor.

SINAV VE ÖDÜL SONUÇLARI 2019 MART AYINDA AÇIKLANACAK.

ÖDÜLLER NELER: Dizüstü Bilgisayar, Bisiklet, Tablet, Kol Saati, Sırt Çantası, Eşarp/Futbol Topu, Satranç Takımı, Dua Yayın Kitap Seti, Flash Bellek 16 gb, Kitap Seti, Tam Altın, Umre, Yarım Altın, Çeyrek Altın, Powerbank (Taşınabilir Şarj Cihazı) gibi birbirinden önemli ödüllerin bulunduğu Siyer Sınavı büyük katılım ile gerçekleştirildi.

Sınav sonucunda dereceye girip umre ödüllü kazananlar, kendileri umreye gitmedikleri takdirde sadece birinci derece akrabalarından birini (anne, baba, eş, kardeş veya çocuklardan-18 yaş ve üstü- birini) yerine gönderebilir. Umre ödülü kazanan veya kazananın yerine giden aday bayan ise mutlak surette bir mahreminin yanında olması gerekmektedir. Ancak kendileri ile gelecek mahreminin masrafları kendi şahsına aittir. Umre için yol ücreti, barınma ve iaşe dışındaki masraflar(pasaport işlemleri, kalkış noktasına kadar ki yol masrafları, umreye gidecek kişiden kaynaklı fazla ücret ödemesi gibi masraflar) şahsa aittir. Hak edilen ödüller belirtilen dönem için geçerli olup, sonraki dönemlere devredilemez

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 20:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
baran hüseyin aksoy
baran hüseyin aksoy - 5 yıl Önce

nbuyjıöjkhflkjljöyıu6kjkmjh öjjngm

baran hüseyin aksoy
baran hüseyin aksoy @baran hüseyin aksoy - 5 yıl Önce

bu siyer sınavı sonuçları ne oldu açıklayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın lan

SIRADAKİ HABER

banner137