1 Ekim Altın Fiyatları

Altın fiyatları 1 Ekim Salı gününe aşağı yönlü seyirle başladı. Haftaya düşüş trendiyle başlayan fiyatlar 270 lira direncin, negatif yönlü olarak kırdı ve aşağı yönlü harekete geçti. Yatırımcılar ve ekonomi parametrelerini izleyenler her gün olduğu gibi bu güne de altın fiyatlarındaki son durumu sorgulayarak başladı. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, 1 Ekim gram ve çeyrek altın fiyatları…

1 Ekim Altın Fiyatları

Altın fiyatları hemen her gün olduğu gibi bugün de yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenlerin yakın markajında yer alıyor.

Haftaya aşağı yönle başlayan altın, bir önceki işlem gününde yakaladığı aşağı yönlü seyrini 1 Ekim Salı günü de devam ettiriyor.

Yaşanan değer kaybı sonrası gözlerin çevrildiği alın fiyatları arasında listenin başını çeyrek ve gram altın fiyatları çekiyor.

Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, güncel rakamlar…

Gram altın fiyatları, geçtiğimiz hafta girdiği aşağı yönlü trendi bu hafta da sürdürüyor.

Günlerdir 270 lira direnç noktasını negatif yönlü zorlayan gram altın direnç noktasını kırarak 270 lira satış fiyatının altın indi.

Gün içerisinde altın almak isteyenlerin yüzünü güldüren gelişme sonrası bugün yani 1 Ekim Salı günü gram altın 266 lira dolaylarında işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

Aşağı yönlü olarak devam eden trendin etkisini gösterdiği birimlerden biri de çeyrek altın fiyatları… Bilindiği üzere çeyrek altın fiyatları öğle saatleri itibariyle güncelleniyor. Fiyatlardaki Kapalıçarşı merkezli güncelleme öncesi çeyrek altın fiyatları bir önceki günün değerleri üzerinden işlem görüyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar? Hemen belirtelim ki bugün çeyrek altın 430 lira alış ve 440 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Öte yandan yarım altın ve Cumhuriyet altını fiyatları da günün merak edilenleri arasında bulunuyor. İşte, 1 Ekim yarım altın ve çeyrek altın fiyatları…

CUMHURİYET ALTINI

Alış: 1.785,00

Satış: 1.812,00

YARIM ALTIN

Alış: 858,83

Satış: 881,05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137