1 Eylül Döviz Kuru

1 Eylül dolar kuru günün ilk saatleriyle birlikte ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar ile gün içerisinde döviz alım satımı yapacaklar tarafından merakla araştırılıyor. En çok merak edilenlerin başında ise “Bugün dolar ne kadar, kaç TL?” sorusu ile “Euro ne kadar, kaç TL?” sorularının cevabı yer alıyor. İşte, güncel 1 Eylül euro ve dolar TL kuru…

1 Eylül Döviz Kuru

Dolar ve euro kuru ile diğer döviz kurları 1 Eylül Salı günü yani bugün günün ilk saatleriyle birlikte ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından merak edip araştırılıyor. Özellikle döviz alım satımı yapacaklar ve yatırımcılar “Bugün dolar ne kadar, kaç TL?” ve “Euro ne kadar, kaç TL?” sorularının cevabını merak ediyor.

Araştıranlar için güncel döviz kurlarındaki son durumu ve son dakika dolar ve euro kurunu haberimizde derledik. İşte, merakla araştırılan rakamlar…

DOLAR NE KADAR, KAÇ TL?

Haftaya yatay yönü seyirle başlayan dolar TL kuru yatay düzlemdeki ilerleyişini 1 Eylül Salı günü de sürdürüyor. Öte yandan, Fed Başkan Yardımcısı Clarida, Fed'in yeni para politikası çerçevesinde düşük işsizlik oranının tek başına faiz artırımı için yeterli olmadığını ifade etti. Fed’den gelen açıklama dünya piyasalarında dolarda değer kaybına yol açtı. Saat 09.00 itibariyle bigpara.com’da kaydedilen verilere göre dolar kuru 7 lira 33 kuruş üzerinden işlem görüyor.

EURO TL NE KADAR?

Doların aksine euro TL kuru güne yukarı yönlü seyirle başladı. Saat 09.00’da bigpara.com’da kaydedilen verilere göre euro TL kuru 8 lira 79 kuş alış ve 8 lira 81 kuruş satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Diğer bazı döviz kurları ise şu şekilde:

İngiliz Sterlini

9,8380

9,8620

İsviçre Frangı

8,1448

8,1542

Japon Yeni

0,0696

0,0694

Suudi Arabistan Riyali

1,9512

1,9610

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137