14 Ocak Altın Fiyatları

Haftanın dördüncü gününde altın piyasasındaki son veriler ortaya çıktı.14 Ocak 2021 Perşembe günü çeyrek altın ve gram altın fiyatları, ons altınla bağlantılı olarak düşüş kaydetti. Bugün altının onsundaki düşüş iç piyasadaki altın fiyatlarını da etkiledi. Dün akşam saatlerinde yeniden hareketlenen altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

14 Ocak Altın Fiyatları

Dünyanın en değerli madenlerinden biri olan ve yatırımcılar tarafından güvenli bir liman olarak görülen altın fiyatları gün içerisinde en çok takip edilen konular arasında yerini almaya devam ediyor. Salgın sürecinde yaşanan tüm gelişmelerin piyasaları etkilemesiyle beraber olumlu aşı haberleri altın fiyatlarının düşüş yaşamasına neden olmuştu. Geçtiğimiz hafta yaşanan ABD'deki olaylar da altın fiyatlarının düşmesine neden oldu. Dün akşam saatlerinde yükseliş modundan çıkıp aşağı doğru hamle yapan altın fiyatları an itibarıyla yeniden düşmeye başladı. Peki, bugün altının gramı ne kadar ve çeyrek altın kaç TL? İşte 14 Ocak 2021 son dakika altın fiyatları verileri…

14 OCAK 2021 ALTIN FİYATLARI

ALTININ ONS FİYATI NE KADAR?

Ons altının 14 Ocak Perşembe gününe 1840 dolar seviyesinde başlamasıyla birlikte altın fiyatlarında aşağı yönlü hareketlilik başladı.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altının fiyatı haftaya hareketli başlamasının ardından dün itibarıyla fiyatı tekrar güncellendi. İç piyasada gram altın 438 liradan işleme alınıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Bugün çeyrek altın alış fiyatı 714 lira, satış ise 725 liradan işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI BUGÜN KAÇ TL?

Yüklü miktarda yatırım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 851 liradan alınırken satış fiyatı ise 2 bin 888 lirada bulunuyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137