16 Mayıs Altın Fiyatı

Altın fiyatları bugün yani 16 Mayıs Cumartesi günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, bugün çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar? Bilindiği üzere hafta sonu piyasalar kapalı… Bunun için işlemler bir önceki kapanış değerleri üzerinden yürütülüyor. Peki, 16 Mayıs gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? İşte güncel rakamlar…

16 Mayıs Altın Fiyatı

Bugün gram altın ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Gün içerisinde altın alım satımı yapacaklar ve ekonomi gündemini takip edenler bu sorunun cevabını araştırıyor.

Piyasalar kapalı olduğu için işlemler bir önceki günün rakamsal değerleri üzerinden yürütülüyor.

Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, 16 Mayıs gram ev çeyrek altın fiyatları…

GRAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Haftaya 386 lira seviyesinden başlayan gram altın fiyatları Salı günü yaşanan sert düşüşün ardından kademeli olarak yükselişe geçti ve haftayı yukarı yönlü seyirle kapattı. Piyasalar kapalı olduğu için de işlemler dünün kapanış değerleri üzerinden yürütülüyor. Buna göre ise gram altın 386 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Çeyrek altın fiyatları 16 Mayıs Cumartesi günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. İşlemler ise piyasalar kapalı olduğu için bir önceki gününün rakamsal değerleri üzerinden yürütülüyor. Buna göre çeyrek altın 625,5 lira alış ve 635,5 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI

2.490,40

2.533,60

YARIM ALTIN

1.250,00

1.269,70

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2020, 11:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137