16 Nisan Altın Fiyatları

16 Nisan 2021 altın fiyatları haftanın son işlem gününde altın yatırımcısının gündeminde yer almayı sürdürüyor. Ons altındaki aşağı yönlü hareketler nedeniyle gözünü dolar kuruna çeviren altın fiyatları, kur etkisiyle hafif çaplı yükseliş gerçekleştirmişti. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, 16 Nisan 2021 gram altın kaç TL?

16 Nisan Altın Fiyatları

Sene başındaki sert düşüş sonrası altın yatırımcısı bozdurma konusunda kararsız kalmış ve ons altının düşüşü nedeniyle beklemeye çekilmişti. Altının onsunun yeniden bin 760 dolarları aşması ve dolar kurundaki yükselişle birlikte sene başına oranla altın fiyatlarında da artışlar gerçekleşmişti. Pandemi başlangıcındaki zirve dönemine göre uzak bir konumda yer alsa da güvenli yatırım aracı olarak görülen altında son dönemde dalgalanmalar sürüyor. Peki, haftanın son gününde altın fiyatlarında son durum ne?

GRAM ALTIN NE KADAR?

16 Nisan 2021 Cuma günü altının gram fiyatı bugün 455,35 lirada konumlanmış durumda.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Her dönem altın yatırımcısının tercihlerinden olan çeyrek altın ise bugün 733 liradan alınırken, satış fiyatı ise 751 TL olarak belirlendi.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Son dönemdeki artışla birlikte uzun zaman sonra satışta 3 bin lira barajını aşan cumhuriyet altını bugün 2 bin 915 liradan alınıp, 2 bin 993 liradan da satışa sunuluyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137