17 Ocak Altın Fiyatları

Haftanın son gününde altın fiyatları, çeyrek altın ve gram altın piyasasında son durumu gösterdi. Yatırımcısının altındaki değişimleri yakından takip ettiği günlerde ons altında yaşanan gerileme iç piyasadaki altın fiyatlarını da düşürdü. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

17 Ocak Altın Fiyatları

Ons altın kaynaklı iç piyasadaki altın fiyatlarında gerileme yaşanmaya devam ediyor. Bin 900 dolar seviyelerinden bin 825 dolar seviyelerine kadar düşen altının onsu, iç piyasada da altın fiyatlarının geri çekilmesine neden oldu. Yüzde 1,17’lik değer kaybı sonrası altın önemli düşüşler görüldü.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Altın yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden olan çeyrek altın bugün 713 liradan alınırken aynı dakikalarda 725 liradan da satışa sunuluyor. Rekor döneminde bu seviyeler 800 liralara kadar çıkmıştı.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı haftanın son gününde 437 lirada konumlanmış durumda. Hem dolar kuru hem de ons altın kaynaklı değişimler yaşayan gram altının hafta açılışındaki durumu ise yarın piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL OLDU?

Uzun süre 3 bin liranın üzerinde konumlansa da hem dolardaki düşüş hem de ons altındaki gerileme cumhuriyet altınını 3 bin liranın altına çekti. Bigpara’dan alınan son verilere göreyse bugün cumhuriyet altını 2 bin 843 liradan alınırken 2 bin 886 liradan da satışa sunuluyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137