Haftanın son işlem gününde döviz alım satımı yapacaklar dolar TL kurundaki son gelişmeleri takip ediyor. Öte yandan tıpkı dolar TL kuru gibi euro TL kurundaki son gelişmeler de yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından yakından izleniyor. Peki, bugün dolar ne kadar, kaç TL? İşte, 18 Ekim eurove dolar kurunda son durum…

DOLAR TL NE KADAR?

Barış Pınarı harekatının başlamasıyla birlikte yukarı yönlü harekete geçen dolar TL kuru, geçtiğimiz akşam Türkiye ve ABD arasında yaşanan anlaşmanın ardından düşüş yönünde harekete geçti. Geçtiğimiz hafta 5.80 TL seviyelerini aşan dolar TL bu hafta 5.94 TL seviyesine kadar ulaşmıştı. Anlaşma sonrası ekonomik parametrelerde yaşanan olumlu hava dolar TL kuruna da yansıdı. bigpara.com’da kaydedilen bilgilere göre dolar TL, saat 07.30’da 5 lira 81 kuruş seviyesinden işlem gördü.

EURO TL NE KADAR?

Esen olumlu rüzgarın etkisini gösterdiği bir diğer alan ise euro TL kuru oldu. Hafta boyunca 6 lira 50 kuruşun üzerinden işlem gören euro TL kuru, Türkiye ve ABD arasındaki anlaşmanın ardından 6.47 TL seviyelerine kadar geriledi. bigpara.com’da kaydedilen bilgilere göre euro TL, saat 07.30’da 6 lira 47 kuruştan işlem gördü.