18 Kasım Altın Fiyatları

Altın fiyatları ile ilgili vatandaşların son dakika araştırmaları hız kesmeden devam ediyor. Özellikle kur da yaşanan düşüş neticesinde altın fiyatlarında da düşüş yaşanıyor. Keskin değişiklikler gösteren grafikler nedeniyle, vatandaşların araştırmaları da bu yöne kaymış durumda. Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte tüm bu soruların yanıtları...

18 Kasım Altın Fiyatları

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

Çok sayıda vatandaş, özellikle son dönemde keskin bir düşüş içerisinde olan fiyatlar ile ilgili araştırmaları da bu yöne kaymış durumda.

Bir dönem ABD merkezli döviz darbesi sayesinde 450 TL'ye kadar yükselen çeyrek fiyatları şu sıralar normal baremine geri döndü.

Düğün sezonlarının kapanması ile birlikte altın alımının ve araştırmalarının azalması beklenirken, hala bireylerin konuyla ilgili yoğun ilgisi devam ediyor.

Peki 18 Kasım Pazar güncel altın fiyatları ne kadar?

Gram, çeyrek, yarım, tam ve Cumhuriyet altın fiyatları konusundaki detaylar haberimizde!

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram, bir dönem çeyrek altında yaşanan yüksek artış nedeniyle, en çok tercih edilen altınlar listesinde ilk sıraya tırmanmaya başlamıştı. Çeyrek almaya gücü yetmeyecek vatandaşın tercih sebebi oluyorlardı. Gram altın, 209.55 liradan alınırken 209.61 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Hemen herkes tarafından en çok tercih edilen altın türü çeyrektir. Düğünlerde, hediyeleşme amaçlı, günlerde her şekilde kullanılabilen ve yaygın bir çeşittir. Bir dönem oldukça fazla yükselme yaşayarak 450 lira civarına kadar artan çeyrek altın fiyatları popülaritesini kaybetmişti ancak son dönemde döviz kurlarında yaşanan artış kendine getirmeyi başardı. Çeyrek bugün, 336.19 liradan alınırken, 343.85 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Yarım altın da en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. Yarım altın genelde düğünlerde gelin ve damadın aile fertleri tarafından, yakın dostları tarafından armağan edilir. Yarım altın bu sabah 668,74 TL'den alınırken 686,12 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Tam altın fiyatlarında son durum şu şekilde; tam altın bu sabah saatlerinde 1.341,67 TL'den alınırken 1.368,04 TL'den satıldığını görüyoruz. Tam altın fiyatları düne göre inmiş durumda. Genelde yatırım amaçlı olarak satın alınan tam altın kolay kolay bozdurulmaz.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Herkes tarafından tercih edilmeyen Cumhuriyet altını uzun vadeli birikim aracıdır. Uzun vadeli olması nedeniyle çeyrek altınla benzemektedir fakat çeyrek altından hem daha ağır hem daha pahalı olduğundan kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altın fiyatları bu sabah 1.393,00 TL'den alınırken 1.405,00 TL'den satılmaktadır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137