19 Nisan Altın Fiyatları

Geçtiğimiz hafta son işlem gününde altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi yaşanmış ve 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı yüzde 3,22, euro yüzde 3,77, dolar yüzde 3,02 değer artışı ile günü sonlandırmıştı. Vatandaşlar haftanın sonuna doğru yaklaşırken altın fiyatları sorgulamalarını arttırdı. Altın alış veya satış işlemi yapmak isteyenler "Altın fiyatları bugün ne kadar?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, 19 Nisan Cuma günü itibariyle güncel altın fiyatları ne kadar? İşte gram, yarım ve çeyrek altın piyasası ile ilgili son dakika gelişmeleri…

19 Nisan Altın Fiyatları

Altın fiyatları hakkında vatandaşların araştırmaları devam ediyor.

Hem dünya tarihinde, hem de ayrıcalıklı olarak Türkiye'de altın madeni önemli bir yere sahiptir. Hem birikim yapmak için, hem de özel günlerde ve olaylarda insanların yakınlarına hediye etmesi için altın, daima birinci tercih olmuştur.

Bugün de vatandaşlar için "Altın fiyatları bugün ne kadar?" sorusu merak konusu oldu.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yarım altın ile çeyrek altın arasındaki fark yarım altının kolay kolay bozdurulmayan birikim anlayışıyla değerlendirilmesidir. Yarım altın da genellikle düğünlerde gelin ve damadın aile fertleri, arkadaşları tarafından armağan edilir.

Yarım altın bugün 759,79 TL'den alınırken 779,50 TL'den satılmaktadır.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Tahtını gram altına kaptırmaya yakın gözükse de, çeyrek altın uzun yıllar boyunca en önemli yatırım ve hediye aracı olarak görüldü.

Çeyrek altın düğünlerde de akla gelen ilk hediyedir, aynı şekilde birikim açısından da yastıkaltı biriktirilen altınların büyük çoğunluğu çeyrek altındır.Çeyrek altın bu sabah saatlerinde 381,09 TL 'den alınırken 389,75 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR? 18 NİSAN PERŞEMBE

Son zamanlarda çeyrek altın fiyatlarındaki yükseliş, daha uygun fiyatlı olan gram altının tercih edilmesine yol açmıştır. Bu doğrultuda gram altın büyük bir ilgi görmektedir.

Bununla birlikte gram altın fiyatlarındaki araştırmalar da hız kesmeden devam ediyor. Gram altın, 18 Nisan Perşembe gününe 238,88 TL'den alınıp 238,99 TL'den satılarak başladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137