2 Ağustos Altın Fiyatları

Yurttan ve dünyadan gelen gelişmelerden etkilen altın fiyatları son dönemdeki düşüşü nedeniyle yakından takip ediliyor. Altın fiyatları geçtiğimiz aylarda ons altın bin 900 seviyelerinin üzerine çıkmıştı. Uzun süre sonra ons altının bu seviyede değer kazanması altın fiyatlarını da hareketlendirmişti ancak son günlerde tekrar düşüş hakim. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 2 Ağustos 2021 anlık altın fiyatları…

2 Ağustos Altın Fiyatları

Altın piyasasındaki son rakamlar sabah saatleriyle birlikte belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda haftalık bazda bakıldığında altın fiyatları düşüş nedeniyle yatırımcısına getiri sağlayamadı. Ons altındaki düşüş altın fiyatlarına olumsuz yansıdı. Altının onsunun bin 900 dolarda bin 811 dolara inmesiyle birlikte iç piyasadaki altın türleri de  etkiledi. İşte altın fiyatlarında son durum.

ANLIK ALTIN FİYATLARI 2 AĞUSTOS 2021

GRAM ALTIN NE KADAR?

Hem ons fiyatlarına hem de içeride dolar/TL kuruna bağlı olan gram altın 2 Ağustos Pazartesi günü 500,49 lira seviyelerinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış fiyatı 801 lira olarak belirlenirken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 813 lirada konumlandı.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Cumhuriyet altını 3 bin 196 liradan alınırken 3 bin 236 liradan da satışa sunuluyor. Satış fiyatında bir süre önce 3 bin lira barajını aşan Cumhuriyet altını son dönemdeki artışla birlikte buradaki konumunu da güçlendirmiş oldu.

YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Yarım altın alış fiyatı bugün 1.601, 90 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1.624,10 lirada konumlanmış durumda.

22 AYAR BİLEZİK BUGÜN NE KADAR?

22 ayar bilezik bugün alış fiyatı 446,54 satış fiyatı ise 450,65 liradan işlem görüyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137