2 Mart Altın Fiyatları

Hafta sonu bin 727 dolar seviyelerine kadar gerileyen ons altın iç piyasadaki altın türlerini de etkilemiş çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında düşüş yaşanmıştı. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın yeniden bin 715 dolara düştü ve altın fiyatlarına da olumsuz yansıdı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 2 Mart 2021 altın fiyatları…

2 Mart Altın Fiyatları

Yeni haftanın ikinci işlem günüde altın fiyatları, ons altın ve dolar kuru kaynaklı değişimler yaşadı. Hafta sonuna oranla ons altında haftanın ilk günü artış yaşanırken bugün altının onsunun bin 715 dolara düşmesiyle birlikte gözler iç piyasadaki altın fiyatlarına yöneldi. Bu kez de dolar kurundaki düşüş nedeniyle iç piyasadaki altın fiyatları da düşüş moduna geçti. İşte canlı altın fiyatları..

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı yeni haftanın ikinci işlem gününde 402 liradan işlem görüyor. Ons altındaki düşüş nedeniyle gram altın bugün yüzde 0,68’lik bir düşüş gösterdi.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden olan çeyrek altın bugün 658 liradan alınırken satış fiyatı ise 675 lirada konumlanmış durumda.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Uzun süredir fiyatı 3 bin liranın altında yer alan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 623 liradan alınırken 2 bin 709 liradan da satışa sunuluyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137