2 Mayıs Altın Fiyatı

Altın fiyatları 2 Mayıs Cumartesi günü yani bugün yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. En çok merak edilip araştırılanlar arasında ise “Gram ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar?” sorusunun cevabı yer alıyor. Merak edenler için güncel rakamları haberimizde derledik. İşte,  2 Mayıs çeyrek ve gram altın fiyatları…

2 Mayıs Altın Fiyatı

Hemen belirtelim ki bugün piyasalar kapalı olduğu için altın fiyatları bir önceki günün rakamsal değerleri üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

Gün içerisinde altın alım satımı yapacaklar ve ekonomideki son gelişmeleri takip edenler için güncel altın fiyatları ile ilgili rakamsal değerleri haberimizde derledik.

 İşte, 2 Mayıs gram ve çeyrek altın fiyatları…

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Gram altın fiyatları dolar TL kurundaki yukarı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte haftayı yukarı yönlü seyirle tamamladı. 

Perşembe günü 378 lira seviyesine kadar gerileyen gram altın fiyatları geçtiğimiz gün yükselişe geçerek günü ve dolayısıyla da haftayı 383 liradan kapattı.

Buna göre gram altın fiyatları bugün 383 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları bilindiği üzere tıpkı gram altın fiyatlarında olduğu gibi piyasalar kapalı olduğu için haftanın kapanış değerleri yani geçtiğimiz günün kapanış değerleri üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

Buna göre çeyrek altın serbest piyasada 615 lira alış ve 630 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI

2.455,70

2.517,20

YARIM ALTIN

1.227,70

1.260,40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137