20 Aralık Altın Fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatay yönlü seyrini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün hafta başındaki değerlere nazaran yukarı yönlü hareket gözlemlenen altın fiyatları günün kapanışında hafta başındaki değerlerine geriledi. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar?

20 Aralık Altın Fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından en çok araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz güne kadar yatay yönlü seyrin hakim olduğu altın fiyatları dün gözlemlenen radikal yükselişin ardından kapanış saatleriyle birlikte hafta başındaki değerlere geriledi. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar?

GRAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Haftaya 271 lira seviyesinden başlayan gram altın fiyatları, geçtiğimiz gün Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesinde dolar TL kurundaki yukarı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte yükselişe geçmişti. Ancak faiz kararı sonrası dolar TL kurundaki aşağı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte gram altın fiyatları aşağı yönlü seyre geçti ve hafta başındaki değerlerde sabitlendi. Bugün de gram altın 271 lira seviyesinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları bilindiği üzere öğle saatleri itibariyle güncelleniyor. Bu nedenle öğle saatlerine kadar, çeyrek altın bir önceki günün kapanış değerleri üzerinden serbest piyasada işlem görüyor. Geçtiğimiz gününe 438 lira alış ve 448 lira satış fiyatı üzerinden başlayan çeyrek altın fiyatı, akşam saatleriyle birlikte günü 440 lira alış ve 450 lira satış değerleri üzerinden kapattı. Bugün de çeyrek altın geçtiğimiz günün kapanış değerleri üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

Cumhuriyet Altını
 

1.817,00

1.845,00

Yarım Altın

878,71

901,44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137