22 Aralık Dolar Kuru

Dolar TL kuru 22 Aralık Pazar günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından günün en çok merak edilenleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bilindiği üzere hafta sonu piyasalar kapalı olduğu için dolar TL kuru ve diğer döviz kurları bir önceki kapanış fiyatları zerinden işlem görüyor. Peki, dolar ne kadar, kaç TL? İşte, 22 Aralık dolar TL kuru…

22 Aralık Dolar Kuru

Dolar TL ne kadar, kaç TL? 22 Aralık güncel dolar TL kuru bilindiği üzere piyasalar kapalı olduğu için bir önceki kapanış değerleri üzerinden işlem görüyor.

Haftaya 5.80 TL – 5.85 TL bandında başlayan dolar kuru hafta başında yakaladığı yukarı yönlü ivmeyi Perşembe gününde kadar kademeli olarak sürdürdü.

Perşembe günü 5.94 TL seviyesini gören dolar TL kuru bu seviyede izlediği yatay yönlü seyirle haftayı kapattı.

Bugün ise dolar TL kuru serbest piyasada 5 lira 94 kuruş üzerinden işlem görüyor.

En az dolar kadar tercih edilen para birimleri arasında bulunan euro ise 22 Aralık Pazar günü 6,57 TL seviyelerinde bulunuyor.

DİĞER DÖVİZ KURLARINDAKİ RAKAMLAR İSE ŞÖYLE;

İngiliz Sterlini 7,72 TL

İsviçre Frangı 6,05 TL

Japon Yeni 0,05 TL

Suudi Arabistan Riyali 1,57 TL

Norveç Kronu 0,65 TL

Danimarka Kronu 0,87 TL

Kanada Doları 4,49 TL
 

Dolar kurunun 2019 yılını hangi seviyede kapatacağı ise önümüzdeki günlerde netleşecek. Birçok ürünü etkilemesi nedeniyle kurlardaki son durum hem yatırımcısının hem de işlem yapacak kişilerin gündeminde yer almaya devam ediydolarior.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137