Dolar kuru ne kadar? Euro TL kuru ne kadar? 22 Eylül Salı gününde ekonomi gündemini takip edip araştırılanlar bu iki sorunun cevabını merak edip araştırıyor. Hemen belirtelim ki geçtiğimiz haftayı yukarı yönlü seyirle tamamlayan euro TL kuru ve dolar TL kuru yeni haftaya da yükselişle başladı.

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun Perşembe günü alacağı faiz kararına çevrilmişken euro ve dolar kurundaki yukarı yönlü seyirde devam ediyor.

Gün içerisinde döviz alım satımı yapacaklar ve ekonomi gündemini yakından takip edenler için güncel döviz kurları ile birlikte euro TL ve dolar TL kurundaki son durumu haberimizde derledik. İşte, merak edilen detaylar…

DOLAR NE KADAR, KAÇ TL?

Geçtiğimiz haftayı 7 lira 55 kuruş seviyesinden kapatan dolar TL yeni haftaya da yukarı yönlü seyirle başladı ve 7 lira 60 kuruşun üzerini gördü. Saat 09.30’da bigpara.com’da kaydedilen verilere göre dolar 7 lira 64 kuruştan işlem görüyor.

EURO TL KURU NE KADAR?

Güne 9 TL sınırında başlayan euro TL kuru bigpara.com’da saat 09.30’da kaydedilen verilere göre 8 lira 98 kuruştan işlem görüyor.