GRAM ALTIN NE KADAR?

Özellikle piyasalarda yaşanan değişimlerden sonra çeyrek altının fiyatının yükselmesinden sonra vatandaş gözünü gram altına çevirmiş durumda. Gram altın, düğünlerde tercih edilen altın türleri arasında yer almaya başladı. Gram altın bu sabah saatlerinde 223,86 TL'den alınırken 223,95 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın kuşkusuz ülkemizde en çok tercih edilen altın çeşitleri arasında yer alıyor. Dolar ve eurodan farklı olarak en fazla birikim yapılan nesnelerden biri de çeyrek altın olarak dikkat çekiyor. Yastık altlarında saklanan altınların çoğu da çeyrek altındır. Çeyrek altın 23 Ekim Salı sabahı 356,32 TL'den alınırken 364,62 TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yarım altın fiyatları da vatandaşlar tarafından araştırılan, ilgiyle takip edilen konular arasında yer alıyor. Yarım altın kadınlar arasında yapılan altın günlerinde tercih edilirken düğünlede gelin ve damadın aile fertleri tarafından da armağan edilir. Yarım altın bu sabah 710,40 TL'den alınırken 729,24 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam altın fiyatları da yine altın fiyatlarını yakından takip eden vatandaşların araştırdığı konular arasında yer alır. Tam altın fiyatlarında son durum şu şekilde; 23 Ekim Salı sabahı 1.425,26 TL'den alınırken 1.454,01 TL'den satılmaktadır.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU?

Cumhuriyet altını fiyatları ne kadar? Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler söz konusudur iki altın türü de uzun vadeli yatırım aracıdır fakat Cumhuriyet altını hem gram hem fiyat olarak daha pahalı olduğundan çok daha uzun süreli elde tutulur. Cumhuriyet altını bu sabah 1.476,00 TL'den alınırken 1.498,00 TL'den satılmaktadır.