23 Mart Altın Fiyatları

Ekonomi konusunda vatandaşların en çok araştırdığı başlıklardan birisi olarak öne çıkan altın fiyatları ile ilgili son dakika hareketlilikleri yaşanmaya devam ediyor. Ülke genelinde düğün sezonunun başlaması neticesinde bu değerli sarı metal ilgi seviyesini yeniden arttırdı ve son dakika altın fiyatları sorgulamaları yoğun bir artış gösterdi. İstanbul'da yaşayan yurttaşlar ise özellikle Kapalıçarşı fiyatlarını yakından izliyor. Geçtiğimiz hafta döviz ile birlikte dalgalı bir seyir geçiren altın fiyatları bugünün de en önemli maddelerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Peki, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? Haberimiz aracılığıyla anbean ve son dakika 22 ayar bilezik, gram, yarım, tam, cumhuriyet ve çeyrek altın fiyatları hakkında canlı ve güncel rakamları öğrenebilirsiniz. İşte, uzman yorumları ile 23 Mart 2019 Cumartesi bugün canlı rakamlar...

23 Mart Altın Fiyatları

Altın fiyatları, milyonlarca vatandaşın günlük arama rutinleri arasında ilk sıralarda yer alan bir konudur.

Kültürümüzde de gerek hediye gerekse yatırım olarak önemli bir nesne olan bu değerli metal, son haftalarda oldukça yakından takip ediliyor.

Zira, düğün mevsiminin başlaması ile beraber son dakika altın fiyatları sorgulamaları da bir hayli artış gösterdi.

Bu bağlamda, başta gram ve çeyrek altın olmak üzere geçtiğimiz haftadan bu yana inişli çıkışlı seyir içerisinde bulunan fiyatların hafta sonu da ne şekilde olacağı oldukça merak ediliyor.

Sizler için, 23 Mart 2019 Cumartesi gününe özel canlı ve güncel rakamlarla gram, yarım, tam, cumhuriyet ve çeyrek altın fiyatları bilgisini derledik.

GRAM ALTIN FİYATLARI

Gram altın, son senelerde büyük bir ilgi görerek çeyrek altına oranla oldukça tercih edilmeye başlandı.

Bununla birlikte gram altın fiyatlarındaki sorgulamalar da aynı doğrultuda yoğun bir şekilde devam ediyor. Gram altın, 23 Mart 2019 Cumartesi gününe 243,29 TL'den alınıp 243,38 TL'den satılarak başladı.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Uzun yıllar boyunca büyük rağbet gören çeyrek altın, en çok tercih edilen tür olarak dikkat bilinmektedir. Çeyrek altın düğünlerde de akla gelen ilk hediyedir, aynı şekilde birikim açısından da yastıkaltı biriktirilen altınların büyük çoğunluğu çeyrek altındır.

Çeyrek altın bu sabah saatlerinde 379,00 TL'den alınırken 387,82 TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yarım altın ile çeyrek altın arasındaki fark yarım altının kolay kolay bozdurulmayan birikim anlayışıyla değerlendirilmesidir. Yarım altın da genellikle düğünlerde gelin ve damadın aile fertleri, arkadaşları tarafından armağan edilir.

Yarım altın bugün 755,63 TL'den alınırken 775,64 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Tam altın fiyatları da vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor.

Tam altın bugün itibariyle 1.516,00 TL'den alınırken 1.546,54 TL'den satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler söz konusudur. Cumhuriyet altını hem daha pahalı hem daha ağır olduğu için kolay kolay bozdurulmaz.

Cumhuriyet altın fiyatlarında son durum şu şekilde; 1.571,00 TL'den alınırken 1.595,00 TL'den satılıyor.

22 AYAR BİLEZİK FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

23 Mart 2019 Cumartesi günü 216,03 TL'den alınan 22 ayar bilezik, 216,33 TL'den satılarak işlem görüyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 13:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137