Altın fiyatları özellikle yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından hemen her gün olduğu gibi bugün de günün ilk araştırılan değerleri arasında bulunuyor. Özellikle gün içerisinde altın alışverişi yapacak olanlar; “Bugün gram altın ne kadar, kaç TL?” ve “Bugün çeyrek altın ne kadar, kaç TL?” sorularının cevabını araştırıyor. Dolar TL kurunda, ABD Başkanı Trump’ın dün ki açıklamaları sonrası başlayan aşağı yönlü seyir, etkisini gram ve çeyrek altın fiyatlarında da gösterdi. Peki, bugün gram ve çeyrek altı ne kadar? İşte, 24 Ekim, çeyrek ve gram altın fiyatları….

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın fiyatları geçtiğimiz günün aksine bugün yatırımcının yüzün güldürdü. ABD Başkanı Trump’tan gelen açıklamalar sonrası dolar/TL kurunda yaşanan aşağı yönlü hareketin etkisiyle birlikte gram altın fiyatlarında da düşüş gözlemlenmeye başladı. Geçtiğimiz gün 278 lira üzerinden işlem gören gram altın, bugün yani 24 Ekim Perşembe günü 276 lira seviyesinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?
 

Çeyrek altın fiyatları henüz güncellenmedi. Fiyatlar, her gün olduğu gibi bugün de Kapalıçarşı odaklı olarak öğle saatleriyle birlikte güncellenecek. Saat 08.00 itibariyle çeyrek altın fiyatları ise 443 lira alış ve 436 lira satış fiyatı üzerinden üzerinden işlem görüyor.
 

Cumhuriyet Altını

1.835,00

1.863,00

Yarım Altın

884,22

907,08