27 Ekim Altın Fiyatları

Altın fiyatları 27 Ekim Pazar günü ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcıların gündeminde ilk sıralarda yer alıyor. Özellikle düğün ve nişan gibi organizasyonlar için hediyelik takı alacaklar, çeyrek ve gram altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, güncel çeyrek ve gram altın fiyatları…

27 Ekim Altın Fiyatları

Altın fiyatları hafta sonu özellikle düğün ve nişan törenleri için takı alacaklar tarafından günün en çok araştırılanları arasında yer alıyor.

Bununla birlikte çeyrek ve gram altın fiyatları başta olmak üzere fiyatlardaki son durum ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcıların yakın markajında yer alıyor.

Peki, bugün yani 27 Pazar günü çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, merak edilen detaylar…

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Gram altın fiyatları hemen belirtmek gerekir ki hafta sonu olması nedeniyle haftanın son işlem günü olan Cuma günü değerleri üzerinden işlem görüyor. Haftanın son işlem gününde dolar TL kurundaki yukarı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte yükselişe geçen altının gram fiyatı hafta içerinde gördüğü en düşük 276 lira seviyesinden 280 lira sınırına kadar ulaştı. Bugün gram altın 279 lira seviyesinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları da tıpkı gram altın fiyatlarında olduğu gibi bir önceki işlem günü yani Cuma günü rakamları üzerinden işlem görüyor. Buna göre çeyrek altın 447 lira alış ve 457 lira satış fiyatı üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

Öte yandan Cumhuriyet altını ve yarım fiyatları da günün merak edilen değerleri arasında yer alıyor. İşte, 27 Ekim güncel Cumhuriyet altını ve yarım altın fiyatları…

CUMHURİYET ALTINI

1.856,00

1.884,00

YARIM ALTIN

892,68

915,77

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2019, 18:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137