27 Temmuz Döviz Kuru

Dolar, euro ve sterlin kurunda yaşanan son gelişmeler sabah saatlerinden itibaren takip edilmeye başlandı. Dolar kuru, dün ilk işlem gününde yükselişle başladıktan sonra günü 8,55 seviyelerinde kapattı. Dolar/TL kurunda yaşanan değişimler nedeniyle yatırımcılar hem içerde hem de dışarda yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Analistler, birçok ülkede yeniden artışa geçen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarının olası kapanma ve bunun ekonomilere yansımalarına yönelik tedirginlikleri gündemde tuttuğunu söylüyor. Peki, Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? Dolar, euro ve sterlin alış satış fiyatı kaç TL? 27 Temmuz döviz kurlarında son durum!

27 Temmuz Döviz Kuru

27 Temmuz dolar ve euro ne kadar? Sorusu yatırımcıların merak ettiği konular arasında yer aldı.

Haftanın ikinci işlem gününde döviz alım satımı yapmak isteyen vatandaşlar döviz kurları hakkında sorgulama yapıyor.

Peki, 27 Temmuz dolar ne kadar oldu? Bugün Dolar, Euro, Sterlin kaç TL? İşte anlık döviz kuru fiyatları!

27 TEMMUZ GÜNCEL DÖVİZ KURU FİYATLARI!

DOLAR NE KADAR?

Dolar alış: 8,5550 TL

Dolar satış: : 8,5658 TL

EURO NE KADAR?

Euro alış: 10,1023 TL

Euro Satış: 110,1156 TL

POUND (STERLİN) NE KADAR?

Pound alış: 11,8225 TL

Pound satış: 11,8477 TL

ANALİSTLERİN DEĞERLENDİRMELERİ

Analistler, birçok ülkede yeniden artışa geçen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarının olası kapanma ve bunun ekonomilere yansımalarına yönelik tedirginlikleri gündemde tuttuğunu söyledi.

Bu hafta yatırımcıların yoğun veri gündemi ve ikinci çeyrek şirket bilançolarının yanı sıra ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararına odaklandığını, yapılacak her türlü yönlendirmenin döviz piyasalarının gidişatında etkili olacağını vurgulayan analistler, yurt içinde ise Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın perşembe günü açıklayacağı yılın 3. Enflasyon Raporu'nun beklendiğini ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137