3 Ağustos Altın Fiyatları

Altın fiyatları 3 Ağustos 2021 Salı günü dolar kuru etkisiyle sert bir düşüş yaşadı. Altının onsunun bin 800 doların üzerinde olmasına rağmen dolar kurundaki düşüş altın fiyatlarını da etkiledi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte altın piyasasında son durum…

3 Ağustos Altın Fiyatları

Haftanın ikinci işlem gününde de altın fiyatlarında geri çekilme devam etti. Dolar kurunda 20 kuruşluk gerileme iç piyasada ons altın nedeniyle altın fiyatlarını da etkiledi. Altının onsunun bin 811 dolar olmasına rağmen altında fiyatlarında sabit kalmasına yetmedi. Peki, düşüş sonrası son fiyatlar neler?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı bugün 486,39 liradan işlem görüyor. Uzun süre bu fiyat 500 lira seviyelerinde dengelenme sürecinde yer almıştı.

ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Çeyrek altın ise haftanın ikinci gününde 787 liradan alınırken 803 liradan da satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Uzun vadeli yatırımcıların tercihleri arasında bulunan cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 150 liradan alınırken 3 bin 198 liradan da satışa sunuluyor.

Altındaki düşüşe ons altının da eklenip eklenmeyeceği ve dolar kurundaki olası toparlanma sonrası fiyatların hangi seviyeye çekileceği hafta kapanışıyla birlikte netleşmiş olacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137