GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Gram altın, çeyrek altın fiyatlarındaki artıştan sonra en çok araştırılan konular arasında dikkat çekiyor, bu durumun nedeni de şu şekilde ifade ediliyor: Düğünlerde sıkça armağan edilen çeyrek altın yerine şimdi gram altın tercih ediliyor. Gram altın 5 Kasım Pazartesi 215,05 TL'den alınırken 215,08 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Kuşkusuz çeyrek altın ülkemizde en çok tercih altın çeşitleri arasındadır. Özellikle evlerde yastık altında saklanan altınlar, birikimin yapı taşlarındandır. Düğün, nişan ve sünnet gibi törenlerde de çeyrek altın ilk tercihtir. Çeyrek altın bu sabah 344,79 TL'den alınırken 352,83 TL'den satılmaktadır.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yarım altın ülkemizde merak edilen ilgiyle araştırılan altın türlerindendir. Bu sabah 687,42 TL'den alınan yarım altın 705,67 TL'den satılmaktadır, yarım altın da düğünlerde hediye olarak nitelendirilir.

TAM ALTIN NE KADAR OLDU

Tam altın birikimin yapı taşlarındandır, aynı zamanda düğünlerde de gelin ve damadın aile fertleri, yakın arkadaşları tarafından hediye olarak verilir. Tam altın fiyatları bu sabah şu şekilde; 1.379,16 TL'den alınan tam altın, 1.407,02 TL'den satılmaktadır.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasındaki benzerlik ekonomi çevrelerince ifade edilir. Cumhuriyet altını da çeyrek altın da birikim aracıdır fakat Cumhuriyet altını hem daha ağır hem daha pahalı olduğundan uzun vadeli tercih edilir. Cumhuriyet altını bu sabah 1.436,00 TL'den alınırken 1.458,00 TL'den satılmaktadır.