5 Temmuz Altın Fiyatları

5 Temmuz altın fiyatları özellikle bugün düğün ve nişan gibi organizasyonlarda sevdiklerine hediyelik takı takmak isteyenler tarafından merakla araştırılıyor. Özellikle de gram yarım ve çeyrek altın fiyatları ile Cumhuriyet altını fiyatları merak edilip araştırılanlar listesinin başında yer alıyor. Peki, bugün gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, 5 Temmuz altın fiyatları…

5 Temmuz Altın Fiyatları

Altın fiyatları 5 Temmuz Pazar günü ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından her gün olduğu gibi bugün de çok araştırılıyor.

Öte yandan uzun bir süredir Corona tedbirleri kapsamında yasak olan düğün ve nişan organizasyonları yeniden serbest bırakıldı.

Bu nedenle bugün düğün ve nişan organizasyonlarına gidecekler, gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatları ile yarım altın fiyatları 5 Temmuz rakamlarını merak edip araştırıyor.

Merak edenler için güncel rakamları haberimizde derledik. İşte, 5 Temmuz gram, çeyrek, yarım altın fiyatları…

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Gram altın fiyatları 5 Temmuz Pazar günü piyasalar kapalı olduğu için Cuma gün ki kapanış değerleri üzerinden işlem görüyor. Buna göre gram altın fiyatları 390 lira alış ve 392 lira satış fiyatı üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısı tarafından her dönem tercih edilen çeyrek altın ise bugün 634 TL’den alınırken 643 TL’den satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Hafta sonunun ilk gününde özellikle yüksek miktarda alıp yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise 2 bin 538 TL’den alınırken 2 bin 559 TL’den satışa sunuluyor.

TAM ALTIN NE KADAR?

Takı veya yatırım amaçlı alınan tam altının alış fiyatı 2 bin 538 TL olarak belirlenirken satış fiyatı ise 2 bin 568 TL’de yer alıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137