9 Mayıs Altın Fiyatları

Altın fiyatları 9 Mayıs 2021 Pazar haftanın son gününde önemli bir konum elde etti. Ons altının bin 830 dolara yükselmesi altın yatırımcısının sevindirirken altının onsunda yer alan bu değişim uzun zaman sonra dövize karşı altını öne geçirdi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 9 Mayıs 2021 altın fiyatları…

9 Mayıs Altın Fiyatları

Haftanın son gününde altın piyasasında haftalık bazda karne netleşmeye başladı. Uzun süredir altının yönünü yukarı çevirmesini bekleyen yatırımcısı ons altının bin 830 dolara yükselmesiyle sevinç yaşadı. Altının onsundaki bu artış iç piyasadaki altın türlerini de etkiledi. Peki, altın fiyatlarında son durum ne?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı 9 Mayıs 2021 Pazar günü 484 liradan işleme alınıyor. Ons altındaki yüzde 0,90’lık artış iç piyasada da altın türlerini olumlu etkilemişti.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısının sıklıkla tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın ise bugün 775 liradan alınırken 801 liradan da satışa sunuluyor. Değişimin sürmesi halinde alış fiyatı da 800 lira bandını aşabilir.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Dolar kurunda ve ons altında yaşanan değişimlerle birlikte 3 bin lira seviyesinde gelgitler yaşayan cumhuriyet altını ise son dönemdeki artışla birlikte bu kez 3 bin liranın üzerindeki konumunu güçlendirdi. Bigpara’dan alınan verilere göre bugün cumhuriyet altını 3 bin 81 liradan alınırken 3 bin 192 liradan da satışa sunuluyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137