Fuat Oktay: Dijital Dönüşümde Biz Büyük Düşünüyor, Büyük Oynuyoruz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Dijital Türkiye Konferansı’nın açılışına video mesaj ile katılarak Türkiye'de dijital dönüşümün konumu ile ilgili bilgi aktardı.

Fuat Oktay: Dijital Dönüşümde Biz Büyük Düşünüyor, Büyük Oynuyoruz

TÜSİAD tarafından çevrim içi olarak gerçekleştirilen Dijital Türkiye Konferansı’nda bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Salgın oyunu ve oyunun kurallarını değiştirip dönüştürse de ülkemizi, Türkiye'yi oyunda tutacak hız ve esnekliğe sahibiz." dedi.

"Dijital Dönüşümde Büyük Düşünüyoruz"

Oktay, konferansta konvansiyonel hangi kural değişirse değişsin, dijital dönüşümde büyük düşündüklerini ifade ederek “Konvansiyonel hangi kural değişirse değişsin, dijital dönüşümde biz büyük düşünüyor, büyük oynuyoruz. Türkiye bugün Cumhurbaşkanımız liderliğinde dijital dönüşümü DNA kodlarına işlemiş, olası güncellemeler için bildirimleri açmış ve yüzünü inovasyona dönmüş durumdadır.

"Dijital Türkiye’yi Entegre Ettik"

Kamuda dijial dönüşüme azami önem vererek 735 kurumun 5 bin 517 farklı kamu hizmetini 52 milyonu aşkın kullanıcı sayısına ulaşan e-Devlet'e yani dijital Türkiye'ye entegre ettik." açıklamalarında bulundu.

Fuat Oktay

"5g'ye Yerli İmkanlarla Geçmeye Hazırlanıyoruz"

Fuat Oktay, konuşmasının devamında "5G'ye mümkün olan en kısa süre içinde yerli ve milli imkanlarla geçmek için çalışmalarımızı da sürdürüyoruz." açıklamasını yaptı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137