İmar Barışı Başvuruları İçin Hafta Sonu Tüm Kamu Bankaları Açık Olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı'na yaklaşık 9 milyon 500 bin vatandaşımızın başvurduğunu belirterek, "Vatandaşımızın ödemelerinin yapılabilmesi adına hafta sonu da bütün kamu bankaları açık olacak" dedi.

İmar Barışı Başvuruları İçin Hafta Sonu Tüm Kamu Bankaları Açık Olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İmar Barışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, 31 Aralık'ta başvuru sürecinin sona ereceği İmar Barışı'nda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için hafta sonu da bütün kamu bankalarının açık olacağını söyledi.

İMAR BARIŞI'NDAN 14 MİLYAR LİRA TOPLANDI

İmar Barışı'na toplam başvuru sayısını da açıklayan Bakan Kurum "Bugün için yaklaşık 9 milyon 500 bin vatandaşımız imar barışından faydalandılar. Toplamda yaklaşık 14 milyar liralık bir bedel ödendi." dedi.

BANKALAR HAFTA SONU AÇIK OLACAK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İmar Barışı'nda 31 Aralık'ta süreç tamamlanıyor. Sürecin uzatılmasına ilişkin ciddi talep var. Bunu biz 31 Aralık'ta inşallah değerlendirmiş olacağız ancak 31 Aralık'a kadar vatandaşımızın ödemelerinin yapılabilmesi adına hafta sonu da bütün kamu bankaları açık olacaklar ve İmar Barışı sürecinden vatandaşımız hafta sonu da faydalanabilecek." şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137