Kayapınar Belediyesinin 17 kişilik işçi alımına 670 kişi başvurdu

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi tarafından ilana çıkılan 17 personel için 670 kişi başvuruda bulundu.

Kayapınar Belediyesinin 17 kişilik işçi alımına 670 kişi başvurdu

Kayapınar Belediyesi, İŞKUR'da yayımladığı ilanında çeşitli kadrolarda 17 personel alımı yapacağını açıkladı. Cuma günü başvuruların başladığı personel alımı pazartesi sona erdi. 670 başvurunun olduğu alımda başvuru yapan vatandaşlar belediye binasında mülakata girdi.

"ASIL MESLEĞİN KAYNAKÇI"

İş başvurusu yapan ve mülakata gelen Ufuk Baran isimli vatandaş, 17 kişilik alıma bine yakın başvuru yapıldığını söyledi. Baran, "Belediyeye eleman alınacak onun için mülakata geldik. 17 kişilik alım var ortalama bine yakın başvuru yapıldı. Büro elemanı, şoför ve benden işçisi ve tesisatçı alımı var. Başvurular ayın 17'sinde başladı ve 19'unda sona erdi. İnşallah mülakata gireceğiz artık bakacağız hayırlısı. Herkes umutlu işe girecek diye asıl mesleğim kaynakçı ama kaynakçı alımı olmadığı için beden işçisine başvuru yaptım" dedi.

"MÜLAKATA GİRDİK, ŞİMDİ SONUCUNU BEKLİYORUZ"

Mülakata giren Ali İhsan Bayhan ise, "Bugün Kayapınar Belediyesinin işçi alımları var, biz de onun için başvuru yaptık ve mülakata girdik, şimdi sonucunu bekliyoruz. Cuma günü başladı, pazartesi son buldu bugünde mülakat günüydü, şoför ve benden işçisi ve tesisatçı alımı vardı. Binin üzerinde başvuru var hepimiz bir umutla bekliyoruz. Mülakata genelde belediyenin süreçleriyle ilgili sorular soruldu, güzel geçti ama bakalım artık" diye konuştu.

Mülakatın gün boyu devam edeceği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137