Son gün 4 Mart! Dev kurum personel arıyor

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna 15 yönetim görevlisi ve 9 mühendis olmak üzere toplam 24 personel alınacak. KPSS'den 75 puan alan adaylar, 4 Mart tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Son gün 4 Mart! Dev kurum personel arıyor

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna (EPDK) 24 personel alınacak.

EPDK'nin konuya ilkin ilanı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, EPDK'de istihdam edilmek üzere 15 yönetim görevlisi ve 9 mühendis olmak üzere toplam 24 kişi alınacak.

KPSS'DEN EN AZ 75 PUAN ALINMASI GEREKİYOR

Adayların, devlet memurluğu için kanunla belirtilen şartlara uygun olmaları gerekiyor. Ayrıca adayların, ilanda belirtilen lisans ve ön lisans programları ile YÖK tarafından bu programlara denkliği onaylanmış yurt içi ve yurt dışındaki yüksek öğrenim kurumlarından mezun olmaları ve ilgili KPSS puan türünden en az 75 puan almaları şartı aranacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 4 MART

Sözlü yapılacak giriş sınavı için adaylar 25 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında EPDK'ye başvuruda bulunacak. Adaylar, başvurularını 4 Mart Pazartesi günü gece yarısına kadar EPDK'nin internet adresinde yayımlanan başvuru formunu doldurarak yapabilecek. İlanda belirtilen şartlara uygun olmayan başvurularla kuruma elden, e-posta veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2019, 13:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137