Ücretli Öğretmenlerin Maaş İyileştirmeleri Yılbaşından Sonra Hayata Geçirilecek

Maaşları oldukça düşük olan ücretli öğretmenleri heyecanlandıracak haber Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan geldi. Bakan Selçuk ücretli öğretmenlerin maaşlarında yapılacak iyileştirmelerin yıl başından sonra hayata geçirileceğini söyledi.

Ücretli Öğretmenlerin Maaş İyileştirmeleri Yılbaşından Sonra Hayata Geçirilecek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 2023 Eğitim Vizyonu'yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk atanamayıp ücretli öğretmenlik yapan binlerce kişiye de müjdeli haber verdi. Bakan Selçuk maaşları oldukça düşük olan ücretli öğretmenlerin maaşlarına yapılacak iyileştirmelerin yılbaşından sonra hayata geçirileceğini söyledi.

SALI GÜNÜ MÜJDEYİ VERMİŞTİ

23 Ekim Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Eğitim'de 2023 Vizyonu'nu açıklayan Bakan Selçuk, "Sözleşmeli öğretmenlik süresi kısalacak. Ücretli öğretmenlerin maaşları da artırılacak" açıklamasında bulunmuştu.

BUGÜN TARİH VERDİ

Bakan Selçuk binlerce öğretmeni heyecanlandıran açıklamasının ardından bugün konuyu bir adım öteye taşıyarak, maaşlarda yapılacak iyileştirmeler için tarih verdi. Buna göre ücretli öğretmenlerin maaş iyileştirmeleri yıl başından sonra hayata geçirilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137