24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Altın Çocuk Akademisi tarafından akşam yemeği programı düzenlendi, öğretmenler bir araya geldi.

“ÖĞRETMENLİK GERÇEKTEN KUTSAL BİR MESLEK”

Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunun altını çizerek Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Altın Çocuk Akademisinde görev yapan öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum. Öğretmenlik gerçekten kutsal bir meslek. Geleceğimize, yeni nesil öğrencilere yön veren, öğretmenlerimiz. Biz onları sadece bir gün değil her gün anarak, onlara yardımcı olarak çocuklarımıza yardımcı olabiliriz” dedi.

“ARKADAŞLARIMIZIN ÖNCELİKLİ AMACI TOPLUMUMUZA, ÜLKEMİZE FAYDALI BİREYLER YETİŞTİRMEK”

Temel amaçlarının ülkeye değerli bireyler yetiştirmek olduğunu vurgulayan Altın çocuk Akademisi Müdürü Sabiha Yazman, “Altın Çocuk Akademisi olarak 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla toplanmış bulunmaktayız. Değerli arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlamak amacıyla toplandık. Değerli öğretmen arkadaşlarımızın öncelikli amacı toplumumuza, ülkemize faydalı bireyler yetiştirmek. Bu vesileyle tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.