Eğitim Desteği Kulp İlçesine Ulaştı

Elazığ Yazıkonak Belediye Başkanlığı ile Yeşil Yıldız Bağımlılarla Mücadele Derneğinin organize ettiği Deniz Feneri Derneği’nin destek verdiği kitap bağışı kampanyası Yazıkonak’tan Diyarbakır Kulp ilçesine ulaştı.

Eğitim Desteği Kulp İlçesine Ulaştı

Elazığ Yazıkonak Belde Belediye Başkanlığı, Yeşil Yıldız Bağımlılıkla Mücadele Derneği ve Deniz Feneri iş birliği ile düzenlenen kitap bağış kampanyası sürüyor.

Bu kapsamda bağış yapılan kitaplar Yazıkonak’tan Diyarbakır’ın Kulp İlçesi’ne ulaştırıldı.

Yazıkonak Belediye başkanı Hatif Çadırcı makam aracı ile kitapları Kulp İlçesi’ne götürdü.

Kitap dağıtımına TOKİ Şehit Arif Güneş Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Sadrettin Bayram, Yeşil Yıldız Derneği Genel Başkanı Yahya Öger de eşlik etti.

ÇADIRCI: BİR OKUMA SEFERBERLİĞİ BAŞLATTIK

Kitapları teslim ettikten sonra açıklama yapan Belediye Başkanı Çadırcı, “Öğrencileri okumaya teşvik etmek için bir okuma seferberliği başlattık. Diyarbakır Kulp merkez okullarında okuyan öğrenciler ve Kulp Bayır köyü ortaokulu öğrencilerine verilmek üzere bin dört yüz ders kaynak kitabını kulp İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fatih Kaya Bey'e teslim etik, bu program çerçevesinde kulp kaymakamı sayın Mustafa Gözlet beyi ziyarette ettik” ifadelerini kullandı.

GÖZLER: KULP İLÇESİNİ DE KAMPANYAYA DAHİL ETMELERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

Kulp Kaymakamı Mustafa Gözlet de, “Kampanyadan dolayı memnun kaldık. Yazıkonak Beldeyesi’nin yapmış olduğu bu kampanyanın öğrenciler için önemli, Kulp ilçesini de kampanyaya dahil etmelerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

ÖĞER: KENDİLERİNE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ

Yeşil Yıldız Derneği Genel Başkanı Yahya Öger yaptığı açıklamada, “Belediyemiz sayesinde ciddi bir verim aldık başkan Hatif Çadırcı Bey'in özverili çalışması ile bölgede bir çok il ilçe ve okul öğrencilerine ulaşma imkanı bulduk. Kendilerine teşekkürü borç biliriz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137