GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın konusunda ülkemizde son yıllarda ciddi bir atılım söz konusudur. Çeyrek altının fiyat��nın artmasından sonra vatandaşlar gram altına yönelmektedirler. Düğünlerde çeyrek altın yerine gram altın takma durumu da son yıllarda ciddi oranda gözlemlenmektedir. Gram altın haftanın ilk iş günü olan 10 Eylül Pazartesi sabahı 248,68 TL'den alınan gram altın 248,73 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Hemen her gün ülkemizde arama motoru Google üzerinden altın fiyatları araştırmaları yapılmaktadır. Bu araştırmayı yapan vatandaşların çoğu çeyrek altın fiyatlarını araştırmaktadır. Ülkemizde en çok birikim yapılan altın türü ve en çok takı olarak armağan edilen altın türü çeyrek altındır. Çeyrek altın bu sabah saatlerinde 392,93 TL'den alınırken 402,36 TL'den satılmaktadır.

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yarım altın fiyatları konusunda araştırmalarını sürdüren vatandaşlar bu sabah şu manzarayla karşılaştı. Yarım altın 10 Eylül Pazartesi günü 783,41 TL'den alınırken 804,73 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam altın daha çok yeni evlenen çiftlere armağan edilir. Gelin ve damada aile fertleri tarafından veya ailesi tarafından takılan tam altın bu sabah saatlerinde 1.051,77 TL'den alınırken 1.077,95 TL'den satılmaktadır.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU?

Cumhuriyet altını fiyatları da bireyler tarafından araştırılan konular arasında yer almaktadır. Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında ciddi benzerlikler söz konusudur, ikisi de uzun vadeli yatırım aracıdır fakat Cumhuriyet altının hem fiyatı hem de ağırlığı daha yüksek olduğundan ömürlük olarak değerlendirilir. Cumhuriyet altını bu sabah 1.620,00 TL'den alınırken 1.640,00 TL'den satılmaktadır.