“% 10 İndirime Girmiş Olacağız İnşallah”

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda enflasyon ile mücadele kapsamında Kültür Park, Fethi Sekin Mesire Alanı ve Cip Mesire Alanındaki tesislerde yüzde on indirime gittiklerini söyledi.

“% 10 İndirime Girmiş Olacağız İnşallah”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belirli aralıkla düzenlediği basın toplantısının bir yenisini gerçekleştirdi.

“FUAR SAYIMIZI 6’YA ÇIKARDIK”

Toplantıda Elazığ’daki fuarlarla ilgili de konuşan Başkan Yanılmaz, “2017 yılında inşaat mobilya ve dekorasyon fuarı, gıda tarım ve hayvancılık fuarı ve kitap fuarını yapmıştık. Her 3 fuarımızda çok büyük bir ilgi görmüştü, kitap fuarı ise katılımcı ve oraya gelenler açısından rekor düzeyde bir ilgi görmüştü. 2018 yılında fuar sayımızı 6’ya çıkardık. Önce düğün ve konsept fuarını yaptık, akabinde Elazığ’ın meşhur yöresel yemeklerinin tanıtıldığı gastronomi fuarını yaptık, akabinde yine inşaat mobilya ve dekorasyon fuarını yaptık ve hemen 4-7 ekim tarihlerinde ise gıda tarım ve hayvancılık fuarını gerçekleştirdik. Her 4 fuarımızda çok yakından ilgi gördü, alaka gördü. Önümüzdeki ay da Kasım ayı içinde iş ve istihdam fuarı ki öok önemli bir fuardır. Herm iş aryanlar için hem eleman arayanlar için çok önemli bir fuar olacak. Yine akabinde kitap fuarımızı gerçekleştirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

“YÖRESELLERİMİZİN TANITILMASINA VESİLE OLDUK”

İstanbul’da gerçekleştirilen tanıtım günlerine değinen Başkan Yanılmaz, “15 tır malzeme İstanbul’a götürdük, yine dönüşte de 5 tır esnafımızın demirbaş malzemelerini getirdik, Elazığ’da kendilerine teslim ettik. Elazığ Belediyemiz 20 tırlık bir destekle esnafımızın bu organizasyona katılmasına, yer almasına ve burada yöresellerimizi tanıtmasına vesile olduk. Özellikle oradaki 4 günlük süre içinde süt ve peynir ürünlerinin bozulmaması için sürekli çalışır durumda olan 1 adet tır mobil aracı da devamlı orada beklettik, soğutucu araçtı. Esnafımızın malzemelerini daha sağlıklı bir şekilde sunmaları için her türlü yardımı ve desteği verdik” şeklinde konuştu.

“BİR BASIN HEYETİNİ ELAZIĞ’IMIZA DAVET EDİYORUZ”

Belediyenin yapacağı sosyal etkinliklere değinen Başkan Yanılmaz, “Elazığ’ımızdan Kıbrıs’a, Kıbrıs Gazilerimizi gönderiyoruz. 21 Ekim 2018 tarihi itibariyle 18-29-20-21 Ekim tarihlerinde 4 gün sürecek olan Elazığ’ın tarihini, kültürünü, sanatını, Harput’taki yapılan kazı çalışmalarını, restorasyon çalışmalarını, sokak sağlıklaştırma çalışmalarını ve yine Harput’ta bitirmiş olduğumuz Dabakhane Mescidi, Sağır Müftü Konağı gibi yerleri yerinde görüp, gezip, değerlendirmek üzere bir basın heyetini Elazığ’ımıza davet ediyoruz. Yaklaşık 25’in üzerinde televizyon, gazete, görsel ve diğer basın mensuplarımı Elazığ’da olacaklar. “Elazığ Salçalı Köfte Festivali’nin” birincisini başlatmış olacağız. O gün köfteciler sokağına bekliyorum” dedi.

“ESNAFLARIMIZIN GÖSTERMİŞ OLDUĞU İLGİ VE ALAKAYA HUZURLARINIZDA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Mücahit Yanılmaz, “Özellikle içimizde bir kısım fırsatçılara meydan vermeden, onların başarılı olmasını beklemeden ve başarılı olmasına engel olacak şekilde esnafımız, milletimiz bu ekonomik saldırıya karşı güç birliği yaptı. Hemen burada esnaf odalarımızla yaptığımız toplantının akabinde esnaflarımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakaya huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Zabıtamız, hem Pazar denetimlerinde özellikle büyük gros market denetimlerini sürdürüyor. Sonuna kadar da bu sürdürmeyi devam ettireceğiz inşallah” diye kaydetti.

“% 10 İNDİRİME GİRMİŞ OLACAĞIZ İNŞALLAH”

Yanılmaz, “EBUAŞ bünyesinde hizmet veren Kültür Park, Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı ve Cip Mesire Alanındaki bütün hizmetlerimizde %10 indirime giderek bir katkı ve destek sağlamayı hedefledik. İnşallah yarından itibaren Kültür Park’ta, Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanında ve Cip Mesire Alanında verilen bütün hizmetlerde % 10 indirime girmiş olacağız inşallah” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Su
Su - 5 yıl Önce

Başkanım su ve otobüs hızmetlerinde de indirim bekliyoruz sizden,büyük başkan

23
23 - 5 yıl Önce

Başkanım ALLAH rızası için Ulukent mezarlığına abdest alma ve mescid yapılmasını istiyoruz birde güzel bi temizlik bakım

SIRADAKİ HABER

banner137