Bölgemizde havanın parçalı ve çok bulutlu; öğle saatlerinden itibaren Elazığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman çevrelerinde lokal olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

Hava sıcaklıklarında 1-3 derece artış beklenmektedir.

Rüzgarlar değişik yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

ELAZIĞ’DA SICAKLIK DURUMU:

Elazığ Merkez: 21 / Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren lokal olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Ağın: 21 / Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren lokal olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Alacakaya: 18 / Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren lokal olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Arıcak:  20/ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren lokal olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Baskil: 18/ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren lokal olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Karakoçan: 20/ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren lokal olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Keban: 22/ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren lokal olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Kovancılar: 20/ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren lokal olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Maden: 19/ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren lokal olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Palu: 21/ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren lokal olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Sivrice: 20/ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren lokal olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ÇEVRE İLLERDE HAVA DURUMU:

MALATYA, 22/ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren lokal olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

BİNGÖL, 20/ Parçalı çok bulutlu.

TUNCELİ, 21/ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren lokal olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ADIYAMAN, 23/ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren lokal olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.