100.Yıl Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde, “Etkili İletişim” Semineri

100.Yıl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenlere “Etkili İletişim” semineri verildi. Seminere konuşmacı olarak Kişisel Gelişim Uzmanı Atakan Yıldız katıldı.

100.Yıl Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde, “Etkili İletişim” Semineri

100.Yıl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenlere Uzman Atakan Yıldız tarafından etkili iletişim semineri verildi.

Seminer öncesi açıklamalarda bulunan 100.yıl mesleki teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fethi Kılınç, seminerin amacına değinerek “ Mesleki çalışma programı döneminde öğretmen arkadaşlarımıza Sayın Atakan Yıldız’ın katılımı ile etkili iletişim öğrenci ilişkileri ile ilgili olarak seminer çalışması düşündük. Bu konuda bizi kırmayıp okulumuza gelen davetimizi yerine getiren Sayın Atakan Yıldız’a ben huzurlarınız da teşekkür etmek istiyorum. Ben bu eğitim programının öğretmenlerimize ve okulumuza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”

Kişisel Gelişim Uzmanı Atakan Yıldız’da, kişisel gelişimin öğretmenler üzerinde etkisi büyük” diyerek “ Kişisel Gelişim, Milli Eğitim içerisinde de etkin bir kavram haline geldi. Sayın Bakan Ziya Selçuk’unda özel bir ilgisinin olduğunu biliyoruz. Özgüven, öğrenci motivasyonlu ve öğretmen merkezli bir eğitim modeline doğru Türkiye değişiyor. Kişisel Gelişimin öğretmenler üzerinde ki etkileri bakımında da bu seminerleri önemsiyoruz. Davetiye için tüm yetkililere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137