Doğduğu topraklara gitti, Palu’ya bağlı 11 köyü tek tek arşınladı.

Çocuklarla yakından ilgilendi, kendi elleriyle çikolatalarını ikram etti, hediyelerini unutmadı.

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Köklüce, Kırkbulak, bölükelma, Payam, Sivrikaya, Gökdere, Akbulut, Küçükçatı, Büyükçatı, Atik ve Gemtepe köylerini karış karış gezdi, kimi zaman pestil serdi, kimi zaman vatandaşla hasbihal etti.

“BURADAN ÇIKACAK OYLARI ÖNEMSİYORUZ”

Ramazan Gürgöze, “Gökdere’ye Allah nasip ederse ben gideceğim dedim ve bugün Gökdere bölgesindeki tüm köyleri inşallah bir kısmını şimdi gelirken Köklüce’de sabah kahvaltısı yaptık, Köklüce’li hemşerilerimize, köylülerimize de teşekkür ediyoruz. Diğer köylerimizin hepsine gittik, geri kalan Büyük Çatı, Küçük Çatı, Akbulut, Atik ve Beydoğan, ve Gem Tepe kaldı. Şimdi Allah nasip ederse buradan da oraya gideceğiz. Tüm köylülerimizi Gökdere bölgesindeki tüm köyleri inşallah ziyaret edeceğiz. Sizin bir evladınız olarak buradan çıkacak olan oyları önemsediğimizi ifade ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİZLER SİZLERİN EVLADIYIZ”

Gürgöze, “Biz buradaki oyları, buradaki vatandaşlarımızı, hemşerilerimizi, köylülerimizin seçmenlerimizin oylarını önemsiyoruz çünkü; buralıyız, sizlerin bir evladıyız. Dolayısıyla buradaki köylülerimizin, hemşerilerimizin bu pencereden bakması gerektiğini düşünüyoruz. Bizi en son 16 Nisan referandumunda çok güçlü destek verdiniz, o desteğin biraz daha yukarısında Gökdere’den açıkçası destek bekliyoruz daha yukarısında. Yani çok güçlü bir destek 16 Nisan’da vardı. Daha önceki durumlarda 1 Kasım’da, 7 Haziran’da. 7 Haziran’da düşüktü, 1 Kasım’da yine biz İl Başkanıydık. Önemli miktarda artış oldu. 16 Nisan’da ise, çok güçlü bir destek verdiniz. Öncelikle teşekkür ediyoruz. Ama 24 Haziran’da da çok daha güçlü bir destek bu bölgelerden istediğimizi ifade ediyoruz. Gökdere’nin ve bu bölgenin sorunlarını biz İl Başkanı olduğumuzdan beri, AK Parti iktidarında ve İl Başkanı olduğumuzdan beri bu bölgenin 100 yıldır biriken, gerçekten kimsenin dönüp bakmadığı, hizmet maalesef bunu üzülerek ifade ediyorum, çok zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Coğrafya, bu topografya Elazığ’ın başka hiçbir yerinde yok. Dağlık kesim çok fazla. Heyelanlı bölge çok fazla. Aynı zamanda da birçok deprem kuşağında yer alan bir yerleşim birimi. Dolayısıyla burada yapılacak alt yapı ve üst yapı hizmetlerinin çok zor olduğunu biliyoruz. Çok zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Elazığ’ın en ücra noktasında en uzak noktasında, en uzak köyünde yaşıyoruz. Dolayısıyla şimdiye kadar maalesef biraz da ihmalden ve devletin imkansızlıklarından dolayı çok önemli hizmetler yapılmamıştı ama AK Parti döneminde bu bölgenin neredeyse hiçbir sorunu kalmadı” şeklinde konuştu.