13 Ağustos Dolar Fiyatları

Son günlerde dalgalı seyreden döviz kuru nedeniyle vatandaşlar gözünü piyasalara çevirdi. Dolar ve euro fiyatları anlık olarak değişiklik gösterirken, vatandaşlar internet üzerinden sık sık dolar ne kadar oldu? Euro ne kadar oldu? sorularını aramaya başladı. Dolar ne kadar oldu? Euro ne kadar oldu? Gibi soruların cevabını haberimizin detayından öğrenebilirsiniz. İşte 13 Ağustos Pazartesi dolar ve euroda son durum...

13 Ağustos Dolar Fiyatları

Amerika Başkanı Donald Trump'ın terör destekçisi Papazı için Türkiye'ye başlattığı ekonomik savaş devam ederken kur üzerinde de dalgalanmalar sürüyor. Pazar günü akşam saatlerinde Türkiye piyasaları kapalı olmasına rağmen doların 7.18'e yükselmesi operasyonu gözler önüne seren nitelikteydi. Peki 13 Ağustos sabahında doların güncel fiyatı ne kadar? 1 dolar kaç TL? Dolar kuru bugün nasıl olur? İşte cevapları...

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

ABD-Türkiye arasında yaşanan gerilim ardından piyasalarda yaşanan dalgalanma devam ediyor. Dövizdeki yükselişle beraber vatandaşlar Dolar ve Euro kurlarındaki son durumu merak ediyor. 13 Ağustos sabahı saat 08.30 itibariyle dolar 6.55 euro ise 7.48 civarında seyrediyor.

DOLAR ALIŞ NE KADAR? DOLAR NE OLUR?

Asya borsalarının açılmasıyla birlikte gözler Türkiye borsasına çevrildi. şu saat itibariyle piyasalar kapalı olduğundan dolayı dolar alış fiyatı 6.80 olarak görülüyor. Euro'da ise bu durum 7.74 civarında.

Binlerce vatandaş internet üzerinden Dolar'ın bundan sonraki süreçte ne olacağını merak ediyor. ABD'nin başlattığı bu savaşa ve önceki günkü müdahalesine karşılık Hazine Ve Maliye Bakanı Berat Albayrak piyasaları rahatlatan bir açıklama yaptı. Albayrak, "Bankalarımızla birlikte kurdaki bu dalgalandırmanın en fazla etkilendiği kesim olan reel sektör firmalarımızın KOBİ'ler dahil durumlarıyla ilgili aksiyon planımızı hazırladık. Bankalarımız ve BDDK ile beraber gerekli önlemleri hızlı bir şekilde alacağız" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137