13 Eylül Altın Fiyatları

ALTIN FİYATLARI NE KADAR? Kültürümüzde son derece önemli bir yere sahip olan altın ile ilgili vatandaşlarımızın araştırmaları sürüyor. Türkiye'de yatırım yapmak isteyen, hediyeleşme aracıyla kullanılan veya düğünlerde takı niteliği taşıyan altın, dolar ve euro'nun aksine en çok rağbet gören yatırım ve hediyeleşme aracıdır. Özellikle yastık altı diye tabir ettiğimiz Çeyrek altın en çok tercih edilen altın türüdür. Dün dolar kurunda yaşanan düşüş altını da tetikledi ve altın fiyatlarında da düşüş yaşanmaya başladı. İşte 13 Eylül Perşembe sabahı en güncel altın fiyatları...

13 Eylül Altın Fiyatları

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın, son bir kaç aydır altın fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle en çok tercih edilen altın türü olma yolunda çeyrek altının önüne geçmeye doğru ilerlemekte. Yastıkaltı altın türü olarak tabir ettiğimiz çeyrek altının yükselmesi ile birlikte özellikle düğünlerde ve hediyeleşmelerde gram altın daha çok tercih edilmeye başladı. 13 Eylül Perşembe Gram altın ne kadar? Gram altın güne 246,18 liradan başlarken, 246,22 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Altın fiyatlarında yaşanan hareketliliklerin sürdüğü bu günlerde herkesin en çok arattığı sorular arasında çeyrek altın ne kadar? sorusu geliyor. Özellikle son bir kaç ayda altın fiyatlarında yaşanan yükselişle birlikte eski popülerliğini yitirse de yastıaltı altın diye tabir ettiğimiz çeyrek altın hala vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen altın türüdür. Çeyrek altın ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken yine en doğru ve güvenilir bilgileri Sabah.com.tr ekibi olarak sizler için hazırladık. Peki 13 Eylül Perşembe sabahı çeyrek altın ne kadar? Çeyrek altın bu sabah 390,78 liradan alınırken, 399,85 liradan satılıyor.

BUGÜN YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın düğünlerde ve törenlerde yeni evlenen çiftlerin yakınları, aile fertleri ve dostları tarafından hediye edilir. Öte yandan altın fiyatlarını araştıran vatandaşlar yarım altın konusunda da ilgilerini sürdürüyor. Yarım altın bu sabah saatlerinde 779,11 TL'den alınırken 799,70 TL'den satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın konusunda bireyler araştırmalarını sürdürüyor. Özellikle birikim alanında tam altın ciddi talep gören bir yatırım aracı olarak dikkat çekiyor. Tam altın, 11 Eylül Salı sabahı 1.563,1100 TL'den alınırken 1.594,5100 TL'den satılıyor.

ATA ALTIN NE KADAR OLDU?

Ata altın bugün 1.611,9600 TL'den alınırken, 1.653,2000 TL'den satılıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137