14 Ocak Altın Fiyatı

Altın fiyatları 14 Ocak Salı günü ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Haftaya aşağı yönlü seyirle başlayan fiyatlar, bugün de aşağı yönlü seyrini sürdürüyor. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? Merak edenler için güncel rakamları haberimizde derledik. İşte, 14 Ocak çeyrek ve gram altın fiyatları…

14 Ocak Altın Fiyatı

Altın fiyatları hemen her gün olduğu gibi bugün de yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor.

Peki, gram ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar?

İşte, altın fiyatlarındaki düşüş sonrası güncel 14 Ocak çeyrek ve gram altın fiyatları…

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın haftaya 293 lira seviyesinden başladı. Aşağı yönlü seyirle haftaya başlayan gram altın fiyatları yeni güne de aynı seyirle başladı. Fiyatlardaki düşüş seyrine bağlı olarak altının gram fiyatı güne 290 lira seviyesinde başladı.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları ise öğle saatleri itibariyle güncellendiği için çeyrek altın bir önceki günün değerleri üzerinden işlem görüyor. Geçtiğimiz gün 468 lira alış ve 479 lira satış fiyatı üzerinden işlem gören çeyrek altın fiyatları, rakamlar güncellenene kadar bu değerler üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI

1.956,00

1.986,00

YARIM ALTIN

934,89

959,05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137