15 Temmuz Demokrasi Meydanında Vatandaşın Oturmaması İçin Yeni Önlem

Elazığ’da 15 Temmuz Demokrasi meydanında ki kalabalık tüm uyarılara rağmen dağılmayınca Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın talimatı ile meydan bariyerlerle çevrildi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında Vatandaşın Oturmaması İçin Yeni Önlem

Elazığ’da kent merkezinde yoğun olarak kullanılan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, korona virüs tedbirleri kapsamında daha önce yazılan esprili uyarılar ve bankların sökümüyle vatandaşların bir araya gelmesine engel olmayınca bu kez polis barikatları ile çevrilerek kapatıldı.

 Çin'de ortaya çıkan ardından dünyaya yayılan korona virüsünün Türkiye'de de görülmesinin ardından alınan önlemler her gün biraz daha genişletiliyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da her türlü uyarı, bilgilendirme ve dezenfekte çalışması yapılıyor. Bu kapsamda kentin en yoğun noktası olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda da alınan önlemler kapsamında daha önce "Hadi gah eve gidek" esprisine rağmen oturmaya devam etmesi üzerine bir çok oturma bankı kaldırıldı. Buna rağmen vatandaşların kalabalık oluşturması nedeniyle bu kez yeni önlem devreye alındı. Bugün sabah itibariyle İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimler, polis barikatlarıyla meydanı çevirerek kapattı.

  Vatandaşlarda, uygulamanın doğru ve yerinde bir karar olduğuna dikkat çekerek herkesin evde kalması gerektiğini söyledi.

VİDEO:

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2020, 12:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137