15 Temmuz Milli İrade Ocakları, Şehit Ailelerini Ağırladı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Merkezi’nin Elazığ’da ağırladığı şehit aileleri, Suriye'de şehit düşen Elazığlı Özel Harekat Polisi Cihat Şahin için taziye ziyaretinde bulundu. Öte yandan 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Elazığ İl Başkanlığı hizmet binası, dualarla açıldı.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları, Şehit Ailelerini Ağırladı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Merkezi tarafından düzenlenen program kapsamında, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşenlerin aileleri, Elazığ’a geldi.

Şehit Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Şehit PÖH Ahmet ve Mehmet Oruç’un anne ve babası, Şehit Yunus Uğur’un anne ve babası, Şehit PÖH Ahmet Alp Taşdemir’in babası, Şehit PÖH Cennet Yiğit’in anne ve babası ile Şehit Halit Yaşar Mine’nin anne ve babasıyla 15 Temmuz Milli İrade Ocağı  yetkililerinin olduğu kafile, Suriye'de şehit düşen Elazığlı Özel Harekat Polisi Cihat Şahin için taziye ziyaretinde bulundu.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Elazığ İl Başkanı Tekin Tomaç, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Malatya İl Başkanı Serkan Aybar, ocak teşkilat üyeleri ve şehit ailelerinin katıldığı Şehit Şahin’in Palu Gökdere’deki taziye evinde, dualar okundu.

AYBAR: ŞEHİT AİLEMİZİN YANINDA OLDUK

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Malatya İl Başkanı Serkan Aybar, “Cihat Şahin şehidimizin ailesine taziyede bulunduk. Cihat Şahin kardeşimizin taziyesine katılarak şehit babalarımız, şehit babamızın acısını bir nebze olsun dindirmeye bu vatanın birliğini, beraberliğini beraber ayakta dimdik durarak düşmana ve zalimlere fırsat vermemek için birlik ve beraberlik içerisinde olacağına dair açıklamalarda bulundular ve taziyelerini verdiler” ifadelerini kullandı.

TOMAÇ: ŞEHRİMİZE HOŞ GELDİLER SEFALAR GETİRDİLER

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Elazığ İl Başkanı Tekin Tomaç, “Bugün Malatya genel merkezimizle birlikte şehit ailelerimizi Elazığ’ımızda ağırladık. Şehidimiz Cihat Şahin’in ailesini ziyaret ettik. Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Şehit ailelerimiz, genel merkezimiz şehrimize hoş geldiler sefalar getirdiler” şeklinde konuştu.

Öte yandan 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Elazığ İl Başkanlığı hizmet binası dualarla açıldı.

Şehit ailelerinin katılımıyla gerçekleşen törende, Şehit PÖH Ahmet Alp Taşdemir’in babası İbrahim Taşdemir Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu.

Açılışın ardından Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Ergün Aslan, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları üyeleri ve şehit ailelerine Elazığ’ı anlattı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Güneydoğu Gazisi
Güneydoğu Gazisi - 2 yıl Önce

Bu toplantıda önce siyaset yapılmamalıdır,
Bu toplantıda dün bir konuşmacı seçimden sonra o malum partiye bakanlık verilecek diyor, o konuşmacıya şunu soruyorum ne seçimi ne bakanlığı ortada olmayan bir şeyin neyini anlatıyorsun ama
Bilmediğin veya bilipte söyleyemediğin bir şey var 7 haziran seçimlerinden sonra o dediğin partiye iki bakanlık verildi bakanlık yaptılar

SIRADAKİ HABER

banner137